Bern

Bern-stolen er en klassiker på det danske møbelmarked. Nielsen Design Møbler købte i 1999 rettighederne til stolen hos den store danske møbelproducent Reflex Møbler. Der er masser af muligheder for at sætte sit helt eget præg på din egen Bern-stol.

På Nielsen Design Møblers lager produceres stolene præcis, som du ønsker det. Du bestemmer selv hvilken træsort stellet skal være blandt vores store udvalg.

Polstringen bestemmer du også selv. Vi kan producere stolene i alt fra gjorde, læder og stof. Kort sagt er du selv med til at designe din helt egen stol.  Nedenfor kan du læse om de mange forskellige variationer af Bern-stolen, som Nielsen Design Møbler sælger.

Bern høj ryg:
God siddekomfort er kendetegnende for denne lænestol, som passer ind i enhver stue. Stellet er formpresset, og polstringen er i bedste kvalitet, om det er læder, gjorde eller stof. Bunden er lavet af syntetisk gittervæv, der gør, at den ikke giver sig trods dagligt brug. Skammel og nakkepude kan købes i samme design som stolen.

Bern lav ryg:
Den lave udgave er perfekt til stuer og rum, hvor pladsen er knap. Stolen er robust, og siddekomforten er helt i top. Stellet er formpresset, og polstringen i bedste kvalitet om det er læder, gjorder eller stof. Bunden er syntetisk gittervæv.

Stof:
Stof leveres fra bl.a.:
Kvadrat
Gabriel 
Vævegården
Sellgren


Stel: 
Stel kan leveres i:
Bøg lak/ubehandlet
Eg olie/ubehandlet
Mahogni
Kirsebær
Specialfarver kan laves mod tillæg.

Materiale information:
Koldskum 30 kg i sæde og ryg
Gennemfarvet okselæder
Bund syntetisk gittervæv
Gjorde er for strukket
Gjorde er hør/polypropylen
Formspændt træ

Print version
Login

Sidst opdateret:
09/01 2023 11:38:53