ND 10

ND 10 er en ny eksklusiv kvalitetsstol fra Nielsen Design Møbler. Vi har mikset de bedste ting fra Bern stolen med flere nye detaljer. Blandt andet er ND 10 produceret med massiv stel. Et absolut top-produkt som du selv kan være med til at designe. Se nedenfor hvilke varianter du kan vælge, når du skal bestille en dansk produceret kvalitets lænestol med skammel.

På Nielsen Design Møblers lager produceres stolene præcis så de passer ind i dit hjem eller firma.  Du bestemmer selv om stellet skal være massiv bøg eller eg. Polstringen tilpasses også dine ønsker. Vi kan producere stolene i læder eller stof. 

Kort sagt er du selv med til at designe din helt egen stol.
 
ND 10 med høj ryg
Kvalitet er nøgleordet for denne lænestol. Stellet er massiv bøg eller eg, og stoffet til polstringen er i bedste kvalitet, leveret fra Danmarks bedste væverier. Vi bruger koldskum 30 kg i sæde og ryg, og bunden er syntetisk gittervæv, så den ikke giver sig. Fås også i sort gjord eller natur gjord. Stolen kan købes med eller uden fodskammel.

ND 10 med lav ryg
Den perfekte stol til konferencerum, venteværelser, kontorer eller mindre rum i private hjem. Stolen er robust, og siddekomforten er i særklasse. Stellet er massiv eg eller bøg, og polstringen er i bedste kvalitet. Fås også i sort gjord eller natur gjord.

Materiale information:
Koldskum 30 kg i sæde og ryg
Gennemfarvet okselæder
Bund syntetisk gittervæv
Massivt træ
Sort gjord eller natur gjord
Stel (massiv) kan leveres i
Bøg lak/ubehandlet
Eg olie/ubehandlet
Stellene kan bejdses.

Stof:
Stof leveres fra bl.a.:
Kvadrat
Gabriel
Vævegården
Sellgren


Vi garanterer hurtig levering og kan producere stolen i det design, der passer præcist til dig.
  

Der er kræset for detaljerne på ND 10.

 

Print version
Login

Sidst opdateret:
09/01 2023 11:38:53